^Na vrh

Med 22. in 24. aprilom 2020, se bo na območju občine Izola izvajala dezinsekcije javnega kanalizacijskega omrežja. Dezinsekcijo bo izvajal poblaščeni izvajalec, družba Radit d.o.o., Koper.

Z dezinsekcijo se učinkovito odpravlja težave s škodljivimi insekti (ščurki, ipd.), ki se med drugim zadržujejo tudi v kanalizacijskih vodih. Dezinsekcijo se izvaja z obrizgavanjem ter toplim zamegljevanjem jaškov ter cevi javne kanalizacije.

S ciljem doseči čim večji učinek dezinsekcije, občanom priporočamo, da poskrbijo tudi za dezinsekcijo internih kanalizacijskih omrežij in priključkov iz stanovanjskih hiš ter poslovnih prostorov v zasebni lasti, kot tudi večstanovanjskih objektov. Storitev naročite neposredno pri podjetju Radit d.o.o., na telefon 041/531 201  ali pri katerem od ostalih pooblaščenih izvajalcev dezinsekcije

V kolikor vremenski pogoji ne bodo ugodni za izvedbo dezinsekcije, bo termin izvedbe spremenjen, kar bomo tudi pravočasno sporočili.

Za morebitne dodatne informacije smo dosegljivi tudi na naših telefonskih številkah - 05/66 34 935 (DE kanalizacija) ali 05/66 34 950 (centrala podjetja).

To ni naša slika

To je naša slika

 Copyright © 2020 Komunala Izola  Rights Reserved.