Kontrast
Belo na črnem
Velikost pisave

Ponastavi
Zapri

Nič kaj veseli december za prometno signalizacijo in komunalno opremo

Praznični december do posamezne prometne signalizacije in komunalne opreme ni bil nič kaj prizanesljiv. V dneh med božičnimi in novoletnimi prazniki smo bili s strani policijske postaje Izola in naših uporabnikov večkrat obveščeni o vandalizmu nad prometnimi znaki, obcestnimi koški za smeti ali zabojniki na ekoloških otokih.

Na javnih površinah so tako ležali polomljeni prometni znaki, razbiti koški za smeti z raztresenimi odpadki poleg njih in prevrnjeni zabojniki, kar je razvidno iz spodnjih fotografij.

Najslabše sta jo skupila dva tisočlitrska zabojnika za papir in kartonsko embalažo na ekološkem otoku pri hostlu v Kortah, v katera so vandali namenoma odvrgli pirotehnične izdelke in zanetili požar, ki je nato preskočil še na zaščitno ograjo ekološkega otoka.

Žal nam je, da smo priča takim dogodkom, ki so za kratek čas sicer v zabavo določenim posameznikom, v resnici pa zelo nepotrebni in v škodo okolici ter drugim uporabnikom zabojnikov. Vso poškodovano opremo bomo zamenjali v čim krajšem možnem času in tako omogočili varno vožnjo ter nemoteno uporabo koškov in zabojnikov.

 

Preglej vse novice