Kontrast
Belo na črnem
Velikost pisave

Ponastavi
Zapri

Komunalni delavci prejeli priznanje Jabolko navdiha

Zaposleni na področju dejavnosti komunalnega gospodarstva so v sredo, 15. 7. 2020, s strani predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja prejeli priznanje Jabolko navdiha. Posebne slovesnosti, ki se je odvila v Vili Podrožnik v Ljubljani in na katero so bili vabljeni prav zaposleni, ki so kljub izrednim razmeram svoje delo opravljali vestno in odgovorno, sta bila med okrog 100 udeleženci tudi predstavnika Komunale Izola.

V imenu vseh zaposlenih v dejavnostih komunalnega gospodarstva je repliko priznanja Jabolko navdiha prevzel predsednik Zbornice komunalnega gospodarstva, g. Miran Lovrič.

V znak hvaležnosti za nenadomestljiv prispevek v času premagovanja epidemije je zaposlenim v dejavnostih ravnanja z odpadki, oskrbe s pitno vodo, odvajanja in čiščenja odpadne vode, urejanja in čiščenja javnih površin ter pogrebne in pokopališke dejavnosti, predsednik republike že marca letos virtualno podelil omenjeno priznanje. Tokrat pa je le-to vročil še osebno.

Ob prejemu državnega priznanja izrekamo tudi mi vsem komunalnim delavcem, iskrene čestitke in pohvalo, da so v času, ko so v državi zastale številne dejavnosti, nesebično in brezpogojno pripomogli k temu, da so se storitve, ki so nedvomno življenjskega pomena za vsakega posameznika, nemoteno izvajale.

Foto: STA in Faik M.

Preglej vse novice