Kontrast
Belo na črnem
Velikost pisave

Ponastavi
Zapri

Z novim vladnim odlokom vpeljujemo dodatne ukrepe za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2

Z današnjim dnem je stopil v veljavo nov vladni Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (v nadaljevanju Odlok).

Odlok določa obvezno izpolnjevanje PCT pogoja tako za zaposlene kot tudi za stranke in vse ostale, ki stopajo v stik z zaposlenimi. V skladu z določili Odloka bomo v podjetju, poleg do sedaj vpeljanih vsakodnevnih ukrepov (nošenje mask, razkuževanje rok, upoštevanje medosebne razdalje, prezračevanje prostorov itd.), dosledno preverjali tudi izpolnjevanje PCT pogoja zaposlenih kot tudi strank oziroma uporabnikov naših storitev.

Za preverjanje PCT pogoja pri uporabnikih naših storitev, bo na posamezni lokaciji (na upravi podjetja, na zbirnem centru, pred prostori pokopališke in pogrebne dejavnosti na pokopališču Izola ter pisarno pristaniške in parkiriščne dejavnosti na Lonki) zadolžen eden od zaposlenih. V kolikor stranka ne izpolnjuje PCT pogoja oziroma ga ne želi izkazati, vstop v prostore in posledično izvedba storitve na lokaciji ne bo možna. Dotični pogoj velja tudi pri opravljanju storitev na blagajni uprave in blagajni parkirišča Lonka.

Ker podjetje Komunala Izola d. o. o. zagotavlja preverbo izpolnjevanja PCT pogoja za svoje zaposlene, slednji niso dolžni izkazovati tega pogoja uporabnikom storitev.

Stranke naprošamo, da se v čim večji meri poslužujejo komunikacije preko telefona in elektronske pošte. V kolikor je osebni obisk neizogiben, se mora stranka predhodno dogovoriti s posameznim zaposlenim (z izjemo poslovanja na blagajni).

Vsem uporabnikom naših storitev se zahvaljujemo za strpnost, razumevanje, predvsem pa upoštevanje dodatnih, z Odlokom predpisanih zahtev, ki zavezujejo tako izvajalce kot odjemalce storitev.

Preglej vse novice