Kontrast
Belo na črnem
Velikost pisave

Ponastavi
Zapri

Akcija za spodbujanje uporabe rumenih kotičkov za oddajo še uporabnih aparatov

V mesecu februarju je Komunala Izola na povabilo družbe ZEOS d.o.o., pristopila k projektu Life Spodbujamo e-krožno, katerega namen je spodbuditi prebivalce k oddaji še delujočih aparatov v t.i. rumene kotičke, ki smo ga vzpostavili na izolskem zbirnem centru. Poleg Komunale Izola, so rumene kotičke na svojih zbirnih centrih odprla tudi sosednja komunalna podjetja, Marjetice Koper in Okolje Piran.

S 1. aprilom družba ZEOS pričenja s posebno akcijo zbiranja še delujočih aparatov. Občanke in občani lahko v akciji sodelujejo tako, da v rumeni kotiček na zbirnem centru oddajo aparat, ki še dobro dela, a ga ne potrebujejo več. Vsi, ki bodo ob oddaji zaposlenemu na zbirnem centru povedali, da so videli oglas o akciji, pa bodo v mesecu aprilu tudi simbolično nagrajeni.

V kotičke je dovoljeno predati le aparate, ki so delujoči in primerni za ponovno uporabo. Vsem zbranim aparatom bodo nato v družbi ZEOS preverili funkcionalnost in električno varnost, nato pa jih bodo vrnili na trg po primerni ceni ali pa bodo podarjeni.

Več informacij lahko dobite na spletni strani www.zeos.si oz. pri ge. Urši Dolinšek / T: 01 235 52 55 / E: urska.dolinsek@zeos.si / W: krozno.zeos.si

Projekt se izvaja v sodelovanju z Zbornico komunalnega gospodarstva pri GZS in podjetjem TSD, d.o.o. ter je sofinanciran s strani Ministrstva za okolje in prostor RS ter Evropske komisije.

SZJ_Akcija za spodbujanje uporabe rumenih kotičkov_04042022

 

Preglej vse novice