Kontrast
Belo na črnem
Velikost pisave

Ponastavi
Zapri

Ekološki otok na Sončnem nabrežju ponovno pripravljen za uporabo

Obveščamo vas, da smo ponovno vzpostavili zbiralnico odpadkov na lokaciji na Sončnem nabrežju (natančneje na ploščadi med gostinskimi lokali in objektom na naslovu Veliki trg 1), ki je bila med obnovo južnega dela ribiškega pristanišča začasno odstranjena.

Zbiralnica odpadkov je namenjena uporabnikom na Sončnem nabrežju in Velikem trgu ter iz Skladiščne in Kocjančičeve ulice. S tem, ko lahko tamkajšnji uporabniki sedaj ponovno odpadke odlagajo v zbiralnico, smo obenem zagotovili dodatne kapacitete za odlaganje komunalnih odpadkov na tem območju ter razbremenili ekološka otoka v Ribiški ulici in ulici Istrska vrata.

Vse uporabnike pozivamo k doslednemu ločevanju in odlaganju odpadkov v namenske zabojnike. Navodila za pravilno odlaganje odpadkov so dostopna na spletni strani Komunale Izola: www.komunala-izola.si.

Čisto in urejeno okolje ni samoumevno, temveč je odraz osveščenosti in odgovornosti vsakega posameznika. S pravilnim odlaganjem odpadkov omogočamo recikliranje in ponovno uporabo le – teh, hkrati pa razbremenjujemo okolje.

Za vse dodatne informacije smo vam na razpolago na tel. št. 05/ 66 34 950 ali v času uradnih ur (v ponedeljek, sredo in petek med 8.00 in 10.00 uro ter med 10.30 in 12.00 uro) na telefonski številki 05/66–34-936. Lahko nam tudi pišete na elektronski naslov odvozi@komunala-izola.si.

 

Preglej vse novice