Kontrast
Belo na črnem
Velikost pisave

Ponastavi
Zapri

Dezinsekcija posameznih delov javnega kanalizacijskega omrežja

Med 26. 5. 2020 in 29. 5. 2020, bomo na posameznih delih javnega kanalizacijskega omrežja Izola, ponovno izvedli dezinsekcijo. Izvedena bo na lokacijah, kjer se je pri zadnji dezinsekciji odkrilo večja žarišča ščurkov in lokacijah, na katere nas zaradi pojavljanja ščurkov dnevno opozarjajo občani.

Ponovitev dezinsekcije se bo glede na ugotovljena žarišča izvedla na odseku med Podvozno cesto in Cesto v Jagodje, v okolici mestne tržnice in glavne avtobusne postaje Izola, v Muzčevi ulici, Drevoredu 1. maja in ulici Svobode ter na posameznih manjših lokacijah. Dezinsekcijo bo po naročilu Komunale Izola d.o.o., izvajala družba Radit d.o.o., Koper.

Dezinsekcija, s katero se učinkovito odpravlja težave s škodljivimi insekti (ščurki, ipd.), ki se med drugim zadržujejo tudi v kanalizacijskih ceveh, se bo izvajala z obrizgavanjem jaškov ter toplim zamegljevanjem jaškov in cevi javne kanalizacije.

Hkrati pozivamo lastnike stanovanjskih hiš ter poslovnih prostorov v zasebni lasti, kot tudi večstanovanjskih objektov, da z namenom doseči čim večji učinek dezinsekcije, poskrbijo tudi za dezinsekcijo svojih internih kanalizacijskih omrežij in priključkov. Storitev se naroči neposredno pri kateremkoli pooblaščenem izvajalcu za dezinsekcijo.

V kolikor vremenski pogoji ne bodo ugodni za izvedbo dezinsekcije, bo termin izvedbe spremenjen, kar bo tudi pravočasno sporočeno.

Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete Komunalo Izola, na telefonski številki 05/66 34 950 ali 05/66 34 935

Preglej vse novice