Kontrast
Belo na črnem
Velikost pisave

Ponastavi
Zapri

Komunala Izola d. o. o. prejela spominski znak Vlade republike Slovenije za požrtvovalnost v boju proti Covid-19

Komunala Izola je danes prejela spominski znak Vlade republike Slovenije za »Za požrtvovalnost v boju proti COVID-19«, ki se podeli za požrtvovalnost pri izvajanju ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19).

Kot izvajalec obveznih gospodarskih javnih služb v občini Izola, je Komunala Izola ob razglasu epidemije v preteklem letu, nemudoma pristopila k izvajanju preventivnih ukrepov za zmanjšanje tveganja pred okužbo z novim koronavirusom tako znotraj podjetja kot tudi na terenu.  Vsi sprejeti ukrepi so imeli, in še vedno imajo, enoten cilj – prispevati k čim večji zajezitvi širjenja bolezni COVID-19, tako med občani oz. našimi uporabniki storitev kot med zaposlenimi. Zavedamo se, da lahko le zdrav in številčno zadosten kader zagotavlja nemoteno izvajanje dejavnosti, ki so usmerjene v zagotavljanje čistega, urejenega in posledično zdravega bivalnega okolja.

Spominski znak sprejemamo kot pohvalo za dobro opravljeno delo vseh zaposlenih Komunale Izola, ki z odgovornim in požrtvovalnim delom vsakodnevno prispevajo k dobrobiti občanov Izole in je hkrati potrditev, da so naša prizadevanja v lokalnem okolju opažena in sprejeta.

 

Preglej vse novice