Kontrast
Belo na črnem
Velikost pisave

Ponastavi
Zapri

Upravljanje parkirišča pri trgovini Spar Izola in ob hotelu Delfin prevzela Komunala Izola

Uporaba zasebnega parkirišča ob trgovini Spar Izola in ob hotelu Delfin bo odslej plačljiva. Upravljanje oz. nadzor nad parkiranjem bo izvajala Komunala Izola, ki sicer upravlja z javnimi plačljivimi parkirišči ter posameznimi območji kratkotrajnega parkiranja v občini Izola.

 

Nov parkirni režim na parkirišču Spar

Parkiranje na parkirišču pri trgovini Spar Izola bo odslej možno le ob plačilu parkirnine, a bo kljub temu za krajši čas še vedno možno brezplačno parkiranje. Nov parkirni režim predvideva brezplačno parkiranje do 90 minut, za vsako nadaljnjo začetno uro pa bo potrebno odšteti 2 evra. Parkirišče bo obratovalo 24 ur dnevno vse dni v letu. Plačilo parkirnine bo možno z gotovino, plačilno kartico ali s poslanim SMS-om.

Uporabniki parkirišča morajo parkirni listek obvezno namestiti na vidno mesto v vozilu oz. za vetrobranskim steklom.

Uvedba novega parkirnega režima bo prispevala k sprostitvi parkirnih mest, ki so jih sedaj neomejeno in neupravičeno zasedali tudi dnevni obiskovalci v Izoli, s tem pa otežili možnost parkiranja predvsem tistim, ki so se namenili le po nakup v tamkajšnjo(e) prodajalno(e).

Cenik in parkirni režim parkirišča Spar          Parkirni red parkirišča Spar

Na parkirišču hotela Delfin parkiranje le z dovolilnico

Nov parkirni režim je vzpostavljen tudi na parkirišču ob Hotelu Delfin, kjer je po novem možno parkirati le z dovolilnico. Dovolilnice bo izdajal Hotel Delfin, Komunala Izola pa bo skrbela za urejenost parkirišča in nadzor nad parkiranjem.

Parkirni režim bo veljal 24 ur, vse dni v letu. Uporabniki parkirišča morajo dovolilnico obvezno namestiti na vidno mesto v vozilu oz. za vetrobranskim steklom.

Cenik in parkirni režim parkirišča Delfin          Parkirni red parkirišča Delfin

Preglej vse novice