Izola v znamenju dneva za spremembe

Prostovoljska akcija “Dan za spremembe” z letošnjim sloganom “soustvarjajmo skupnost”, ki poteka od  4. do 9. aprila je pobuda, da se ozremo okrog sebe, naredimo nekaj pozitivnega v skupno dobro, ponudimo pomoč bližnjemu.

Na povabilo Občine Izola, se je Komunala Izola tudi letos z veseljem odzvala, da s pomočjo dobrovoljnjih prostovoljcev še dodatno olepšamo in uredimo našo občino. Tako smo v četrtek 7. aprila 2022 v družbi župana, podžupanov in ostalih uslužbencev Občine Izola, številnih prostovoljcev iz izolskih javnih institucij, društev in podjetij, čistili in prebarvali urbano opremo, zasadili cvetlična korita na območju svetilnika, pobirali smeti ob sprehajalnih poteh ter s površin elektroomaric in drogov ulične razsvetljave odstranjevali nalepke in grafite. Akciji so se pridružile tudi izolske šole in vrtci, ki smo jim skupaj z Občino Izola podarili nekaj okrasnih rastlin, s katerimi so olepšali svojo okolico.

Takšnih dogodkov bi si želeli še več, saj je to priložnost, da se povežemo in naredimo nekaj dobrega in koristnega v skupno dobro. Skupaj zmoremo več!

Na povezavi https://www.izola.si/objava/617418, si lahko ogledate nekaj fotografij akcije ob dnevu za spremembe.

Preglej vse novice