Napovedujemo jesensko akcijo zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev

Med 20. in 24. oktobrom bomo izpeljali drugo letošnjo akcijo zbiranja nevarnih odpadkov iz gospodinjstev s premično zbiralnico.

V kolikor so se v vašem gospodinjstvu nabrala neuporabna zdravila in kozmetika, uporabljeno jedilno olje, odslužena svetila, neuporabna čistila, topila, barve, laki, spreji in manjši neuporabni električni aparati, boste lahko le-te v kratkem brezplačno oddali na naši premični zbiralnici nevarnih odpadkov.

Komunala Izola bo s premično zbiralnico nevarnih odpadkov zaokrožila po vseh izolskih krajevnih skupnostih. Natančen časovni razpored po posameznih lokacijah bo priložen k položnici, ki jo boste uporabniki komunalnih storitev prejeli v naslednjih dneh, v pričetku naslednjega tedna pa bo objavljen tudi na naši spletni strani.

Uporabnike prosimo, da na akcijo zbiranja nevarnih odpadkov ne prinašajo kosovnih odpadkov in zelenega reza saj je akcija namenjena izključno zbiranju in odvozu nevarnih odpadkov. Za naročilo brezplačnega odvoza manjše količine kosovnih odpadkov ali zelenega reza lahko pokličete na tel. št. 05/ 66 34 950 ali pišete po e-pošti na odvozi@komunala-izola.si.

Za morebitne informacije v zvezi z akcijo zbiranja nevarnih odpadkov lahko pokličete na telefonsko številko podjetja 05/66 34 950 ali pišete po e-pošti na naslov odvozi@komunala-izola.si

Akcija bo speljana ob upoštevanju predpisov in priporočil NIJZ za preprečitev širjenja nalezljivih bolezni.

Preglej vse novice