^Na vrh

Uporabnike obveščamo, da smo postopoma pričeli z izvajanjem storitev na zbirnem centru Izola, ki so bile začasno prilagojene ukrepom za zajezitev epidemije. Med temi je tudi dostava in odvoz zabojnikov v okviru akcije zbiranja kosovnih odpadkov in zelenega reza ter sprejem odpadkov ob osebni dostavi na zbirni center.

Dostava 5m3 zabojnikov se bo izvajala po vrstnem redu naročil, ki jih beležimo ves čas trajanja epidemije. Za naročila in informacije lahko pišete na že znan e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na telefonsko številko zbirnega centra 05/66 34 928 oz. službe za ravnanje z odpadki 05/66 34 936. 

V kolikor bi nameravali odpadke osebno dostaviti na zbirni center, vas pozivamo k doslednemu upoštevanju in izvajanju navodil in ukrepov, ki zaradi izrednih razmer še vedno veljajo, in sicer morate ob prihodu obvezno uporabljati zaščitno masko in rokavice. Brez zaščitne opreme vstop na zbirni center ne bo dovoljen. Zbirni center je za stranke odprt od ponedeljka do petka, med 8.00 in 17.00 uro ter ob sobotah, od 9.00 h do 12.00.

Zahvaljujemo se vam za do sedaj izkazano razumevanje in vas hkrati prosimo tudi za nadaljnje razumevanje pri določanju termina za izvedbo vaših naročil.

 

 

 

To ni naša slika

To je naša slika

 Copyright © 2020 Komunala Izola  Rights Reserved.