^Na vrh

Komunala Izola upravlja s Centrom za predelavo gradbenih odpadkov (CPGO), ki deluje v skladu s pridobljenim okoljevarstvenim dovoljenjem na lokaciji Zbirnega centra Izola.

Do konca meseca maja oziroma do porabe zalog, vam na CPGO-ju omogočamo brezplačen prevzem gradbenega reciklata, ki ga je mogoče uporabiti pri nezahtevnih gradbenih posegih in na ta način tudi znatno zmanjšati stroške le-teh.

Vsi gradbeni reciklati so ustrezno certificirani.

Brezplačno lahko prevzamete naslednje vrste gradbenega reciklata:

-       betonske reciklirane agregate,

-       mešane reciklirane agregate,

-       zemeljske izkope,

ki jih lahko uporabite pri sledečih gradbenih posegih:

-       nasipavanju cest in cevi,

-       utrjevanju zemljišč,

-       kot nasipni material pri vzdrževanju cest,

-       gradnjah objektov - za nasipavanje med temelji ter pod tlakom objekta,

-       kot podlaga za finalno ureditev dvorišč.

Za prevzem oziroma prevoz gradbenega reciklata mora poskrbeti prevzemnik sam!

Gradbeni odpadki lahko predstavljajo velik okoljski problem, če zanje ni ustrezne rešitve. Zavrženi obremenjujejo okolje, pravilno ločeni in predelani pa lahko ponovno postanejo gradbeni material za različne možnosti uporabe na področju visokih in nizkih gradenj. Izredno pomembno pa je predvsem dejstvo, da dejavnost kot taka nima negativnih vplivov na okolje, kot tudi ne na zdravje ljudi, kar pa je vrednota, kateri daje naše podjetje pri svojem delovanju najvišji pomen.

Več informacij o uporabi gradbenega reciklata lahko najdete na spletni strani http://www.re-birth.eu/prikaz-uporabe-odpadkov/.

V kolikor ste zainteresirani za prevzem reciklata, vas vabimo, da se zglasite na lokaciji zbirnega centra, kjer ga boste lahko prevzeli.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 05/ 66 34 928 od ponedeljka do petka med 7.00 in 14.00 uro ali po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

To ni naša slika

To je naša slika

 Copyright © 2019 Komunala Izola  Rights Reserved.