^Na vrh

Uporabnikom storitev Komunale Izola, zainteresiranim za naročilo zabojnika za zeleni rez, sporočamo, da je zaradi izredno velikega povpraševanja trenutna čakalna doba nekoliko daljša, in sicer do 2 tedna.

Ugodne vremenskih razmere nudijo idealno priložnost za urejanje vrtov in okolice hiš, kar se pozna tudi pri povečanem obsegu naročil 5 m3 zabojnikov za zeleni rez in posledično pri daljših čakalnih dobah za dostavo zabojnika.

Naročnike zato vljudno naprošamo, naj upoštevajoč daljši čakalni čas, dostavo zabojnika naročijo pravočasno.

Pri odvozu odpadkov vsakodnevno opažamo, da uporabniki večje količine zelenega reza (veje) odlagajo v in ob zabojnike za biološke odpadke, s tem pa jih neustrezno zapolnijo in posledično povzročajo nejevoljo pri ostalih uporabnikih, ki zaradi prenapolnjenosti zabojnikov ne morejo pravilno odlagati kuhinjskih bioloških odpadkov. Ne nazadnje pa nepravilno odlaganje odpadkov kvari tudi videz okolja v katerem živimo.

Kako pravilno ravnati z zelenim rezom:

·         Večje količine zelenega reza sodijo v 5 m3 zabojnike za zeleni rez. Vsaki fizični osebi, ki je plačnik storitev ravnanja z odpadki v občini Izola, ima v le letu 2018 možnost enkratnega brezplačnega naročila 5 m3 zabojnika za odvoz zelenega reza.

·         Manjše količine zelenega reza (do 3 m3) brezplačno prevzamemo z manjšim vozilom.

·         Brezplačna dostava zelenega reza (ob predložitvi zadnjega odrezka potrdila o plačilu),na Zbirni center skozi celo leto.

 

Za naročilo brezplačnega odvoza zelenega reza, lahko pokličete na tel. št. 05/ 66 34 950 ali pišete po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vse uporabnike naprošamo, da upoštevate organiziran sistem zbiranja odpadkov in se vam hkrati zahvaljujemo za sodelovanje.

To je naša slika

To ni naša slika

 Copyright © 2019 Komunala Izola  Rights Reserved.