^Na vrh

Kot upravljavci javnih parkirišč v občini Izola, smo pričeli z izvajanjem nadzora nad plačilom parkirnine na plačljivih parkiriščih.  Nadzor izvajajo zaposleni v delovni enoti Parkirišča.

Odlok določa, da upravljavec parkirišč, v primeru neplačane predpisane parkirnine, zaračuna posebno parkirnino. Višina posebne parkirnine je 16,00 EUR.

Uporabnik se bo lahko v primeru, da ni plačal predpisane parkirnine, izognil plačilu globe,če bo v 8 dnevnem roku upravljavcu parkirišč plačal posebno parkirnino. V nasprotnem primeru, bo upravljavec podal pooblaščenemu organu Občine Izola, predlog za uvedbo prekrškovnega postopka.

 

Kako poravnati posebno parkirnino?

Posebno parkirnino lahko  uporabnik plačljivega parkirišča poravna v gotovini, na blagajni parkirišča Lonka v ponedeljek, sredo in petek med 9.00 in 11.00 uro ter med 16.00 in 18.00 uro ali preko univerzalnega plačilnega naloga.

S plačilom posebne parkirnine se uporabnik izogne prekrškovnemu postopku, v katerem je predpisana globa za neplačano parkirnino v višini 40,00 EUR in predpisana sodna taksa.

Za vsa vprašanja ali dodatna pojasnila, smo vam na voljo na telefonski številki 00386 41 476 037 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

To je naša slika

To ni naša slika

 Copyright © 2019 Komunala Izola  Rights Reserved.