^Na vrh

S ciljem izboljšanja ponudbe naših storitev za vse obiskovalce Izole, bomo v mesecu aprilu odprli novo urejeno parkirišče za avtodome na parkirišču »Tomažičeva ulica«. Zadovoljni smo, da lahko odslej tudi v Izoli nudimo urejen prostor za krajši postanek in počitek med potovanjem z avtodomom.

Parkirišče je urejeno s 17-imi parkirnimi mesti za avtodome z možnostjo priključitve na električno omrežje, s platojem za izpust fekalne vode in praznjenje fekalnih kaset, ter priključkom za priklop na čisto vodo. Cena 24-urnega parkiranja od 1.10. do 31.3. znaša 10,00 EUR, od 1.4 do 30.9. pa znaša 15,00 EUR.

V kratkem bomo poleg parkirišča uredili tudi otroško igrišče in sanitarije.

  

Parkirišče za avtodome se nahaja v neposredni bližini poznanega kopališča Simonov zaliv in kopališča Delfin. Lokacija parkirišča predstavlja odlično izhodišče za ogled starega mestnega jedra s številnimi znamenitostmi kot tudi širše okolice, s kolesi ali peš, saj je je od središča mesta oddaljeno le nekaj minut hoje.Eno od bližnjih znamenitosti se nahaja le korak od parkirišča, to so ostanki rimskega pristanišča, ki ležijo v Arheološkem parku Simonov zaliv.

Za aktivne obiskovalce ponuja Izola obilo pohodniških in kolesarskih poti, ki se povezujejo s sosednjima obalnima občinama.

Z dodatno ponudbo – urejenim parkiriščem za avtodome, pa verjamemo, da bo le-ta dodatno prispevala k še večjem številu obiskovalcev v Izoli.

 

Vsem »avtodomarjem« iskrena dobrodošlica v Izoli.

To je naša slika

To ni naša slika

 Copyright © 2019 Komunala Izola  Rights Reserved.